روش استارتاپ ویزا برای مهاجرت دائمی به کانادا، این مزایای کلی را دارد: نداشتن محدودیت سنی ، نیاز به نمره زبان پایین (CLB حداقل 5) ، امکان هم گروهی شدن با چند نفر دیگر (برای به اشتراک گذاری هزینه ها و فعالیت ها)،
و البته این معایب کلی را هم دارد: سخت بودن گرفتن نامه حمایتی از سازمان های تعیین شده، نیاز به داشتن پیشرفت های قابل توجه در شرکت (استارتاپ) پس از گرفتن نامه حمایتی برای نگهداری دیدگاه مثبت سازمان تعیین شده، نیاز به نظر مثبت آفیسر اداره مهاجرت روی افراد تیم و خود استارتاپ در آخرین مراحل برای اخذ PR، نیاز به مخارج تقریبا زیاد برای هزینه های انکوباتور و راه اندازی استارتاپ در کانادا
بنابراین روش استارتاپ ویزا، برای همه افراد مناسب نیست و همه متقاضیان باید براساس شرایط خودشان بررسی کنند که آیا این روش، بهترین روش برای مهاجرت آنها است؟
مقایسه روش استارتاپ ویزای کانادا با روش پیشنهاد شغلی:

در روش پیشنهاد شغلی، شما از یک شرکت معتبر کانادایی، نامه درخواست برای خودتان دریافت می کنید که آن شرکت اعلام کند با شما به مدت حداقل یک یا دو سال قراردادی برای شغلی منعقد می کند و اگر آفیسر اداره مهاجرت قبول کند، شما می توانید فقط برای انجام آن شغل به کانادا بروید و حق انجام هیچ کار دیگری هم ندارید و بعد از اتمام مدت قراردادتان هم باید کانادا را ترک کنید مگر آنکه با روش دیگری بتوانید در کانادا بمانید. بنابراین داشتن پیشنهاد شغلی به صورت خودکار به مهاجرت دائم منجر نمی شود. از یک دیدگاه، استارتاپ می تواند به صورت خودکار به مهاجرت دایم برسد ولی برای پیشنهاد شغلی باید بتوانید چند سال، شغل را داشته باشید و بعد با روش دیگری مثل Express Entry امتیاز لازم را بیاورید و به مهاجرت دایم برسید که بدیهی است هر روشی که به مهاجرت دایم نرسد، ارزش خاصی ندارد و بنابراین اگر با چند سال کارکردن، باز هم نتوانید امتیاز لازم در Express Entry را (خودتان یا همسرتان) بیاورید کلا ارزشی ندارد. از دیدگاه دیگر، در صورتی که بتوانید پیشنهاد شغلی واقعی بگیرید و کار مناسب با تخصص خودتان انجام دهید، هم درآمد خوبی خواهید داشت و هم هزینه های استارتاپ را نخواهید داشت. البته با شرایط فعلی شغل در کانادا، گرفتن پیشنهاد شغلی واقعی کار خیلی سختی است و بسیاری از افراد ترجیح می دهند که فرصت خود را برای آن از دست ندهند.
مقایسه روش استارتاپ ویزای کانادا با روش اکسپرس انتری و مهاجرت استانی چگونه است؟

اگر می توانید با هر زحمتی، امتیاز لازم را برای Express Entry به دست آوردید که واضحا، بهترین روش است. روش مهاجرت استانی هم با توجه به کم هزینه بودن و واضح بودن مسیر و ریسک کم، خیلی عالی است. بنابراین برای مهاجرت به کانادا، استارتاپ نسبت به این دو روش هیچ مزیتی ندارد. می توانم بگویم Express Entry مثل امتحان املا در مدرسه است که به هرحال تعداد غلط های املایی و در نتیجه نمره شما کاملا مشخص است ولی استارتاپ مثل امتحان انشا است که نمره شما خیلی به نظر معلم (انکوباتور، آفیسر اداره مهاجرت) بستگی دارد. توصیه اکید می کنیم که روش Express Entry و یا مهاجرت استانی، بدون ریسک و اولین گزینه برای مهاجرت است و حتی اگر باید وقت بگذارید و دو سال فقط کلاس زبان انگلیسی برای IELTS بروید تا امتیاز لازم را کسب کنید، باز هم ارزش دارد.
مقایسه روش استارتاپ ویزای کانادا با روش خرید بیزینس چگونه است؟

روش خرید بیزینس، ریسک های خیلی زیادی دارد. اولا هزینه های زیادی دارد مثلا تا حدود هشتاد هزار دلار باید بدهید برای خرید یک بیزینس، دوم آنکه باید هزینه هایی برای یک تعداد حداقلی از کارمندان آنجا تا یک سال بدهید، سوم آنکه ممکن است آن بیزینس با شکایت های حقوقی خاصی روبرو شود (از فعالیت های شما یا فعالیت های صاحب قبلی بیزینس) و هزینه های خیلی زیادی برای شما ایجاد کند. بنابراین اگر یک کسب و کاری را نمی شناسید یا صاحب قبلی و کارهای او را نمی شناسید، ریسک خیلی زیادی دارید می کنید نسبت به استارتاپی که از اول دست خودتان باشد. البته اگر مثلا شما سال ها در بیزینسی در ایران بوده اید و می خواهید از فردی که در کانادا او را می شناسید، همین بیزینس را در کانادا خریداری کنید و از هزینه های پیدا و پنهان آن اطلاع دارید، شاید این روش برای شما مناسب باشد.
مقایسه روش استارتاپ ویزای کانادا با روش دانشجویی چگونه است؟

در روش دانشجویی، شما مدرکی از کانادا می گیرید که برای پیداکردن کار در کانادا خیلی ارزش دارد و هزینه هایی که برای دانشگاه می کنید، احتمالا کمتر از هزینه های استارتاپ خواهد بود، بنابراین به شرایط خودتان خیلی بستگی دارد. اگر حوصله درس خواندن دارید و سن شما مناسب است و احتمال زیادی بدهید که آفیسر به شما ویزای تحصیلی بدهد، و بعد از آن با کارکردن در کانادا می توانید امتیاز مناسبی برای Express Entry بگیرید. همچنین اگر هدف و دیدگاه شما برای کسب و کار نیست و فکر می کنید که تحصیل کردن یکی از بهترین روش ها برای زندگی است که روش دانشجویی اولویت دارد.
مقایسه روش استارتاپ ویزای کانادا با روش جابجایی شعبه شرکت چگونه است؟

روش جابجایی شعبه شرکت یا IntraCompany Transfer(ICT) به صورت خودکار به PR منجر نمی شود، بلکه یک روشی است که فرد مدتی به کانادا بیاید و هزینه هایی (نزدیک به دویست هزار دلار کانادا) برای این شعبه جدید شرکت در کانادا انجام دهد و سپس اگر امتیاز مناسب بیاورد، بتواند از روش Express Entry اقامت دایم بگیرد. جزییاتی در این روش هست که باعث سوتفاهم های زیادی می شود، مثلا اینکه برای خودتان، نقش مدیریت شعبه کانادا بنویسید، باز هم نمی توانید دویست امتیاز برای Express Entry بگیرید و فقط پنجاه امتیاز می گیرید زیرا شما یک مدیر عالی با کد دو صفر (صفرصفر) نیستید بلکه یک مدیر با کد یکعدد صفر (صفر) هستید که فقط پنجاه امتیاز دارد. به هرحال به شرایط فرد خیلی بستگی دارد ولی اگر فقط به مهاجرت فکر می کنید، به نظر می رسد که روش استارتاپ بهتر از این روش است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.