در همین سایت، تعداد زیادی از فایل ها برای نمونه های مورد نیاز (مانند بیزینس پلان) و آدرس های اینترنتی برای آموزش  وجود دارد که توصیه می شود، آنها را با دقت بررسی بفرمایید.

۱. در اولین مرحله، چند ایده که دارید را در حد یک صفحه بنویسید که چیست و چگونه می خواهید با ان کسب و کار کنید. از بین آن ها ببینید که کدام مناسبتر است و سپس سعی کنید که واقعا محصول یا خدمت مورد نظر را تولید کنید. مثلا نرم افزاری را توسعه دهید یا وسیله ای فیزیکی را بسازید.

۲. برای آن توضیحات مناسبی تدوین کنید و یک وب سایت برای معرفی آن درست کنید.

۳. برای همه اعضای تیم، در لینکداین یک رزومه مناسب درست کنید.

۴. یک بیزینس پلان براساس نمونه هایی که در همین سایت معرفی شده است، درست کنید. (نکته اول در پایین را ببینید)

۵. حالا شروع کنید به برقراری ارتباط با همه انکوباتورها، با این روش که یک فایل اکسل از همه انکوباتورها درست کنید و با هر کدام ارتباط برقرار می کنید، در یک ستون بنویسید که در چه تاریخی چه فعالیتی داشتید (مثلا ارسال نامه و بیزینس پلان) و به همین ترتیب هرموقع جوابی گرفتید نیز یادداشت کنید که بتوانید در نهایت به خوبی تجزیه و تحلیل کنید و در نهایت با یکی از آنها قرارداد ببندید و شروع بفرمایید.

۶. فرم هایی که انکوباتور به شما می دهد را تکمیل بفرمایید و مدارک را به آنها بدهید و نامه حمایتی را دریافت کنید و با دیگر مدارک برای اداره مهاجرت کانادا (در شهر سیدنی استان ساسکاچوان در کشور کانادا) ارسال بفرمایید.

۷. به صورت خیلی جدی، کار استارتاپ خودتان را ادامه دهید و سعی کنید حتما مجوزکار (Work Permit)  برای ورود به کانادا بگیرید و به صورت حضوری هم در انکوباتور، توسعه استارتاپ را انجام دهید به گونه ای که گزارش های ماهیانه ای که انکوباتور از وضعیت پیشرفت شما می نویسد (و بعدا ممکن است آفیسر اداره مهاجرت همه را بگیرد و بررسی کند)، همگی خیلی مثبت باشد و نشان دهد که استارتاپ شما، الکی نیست.

۸. پس از مدت زمانی حدودا دو یا سه ساله امیدوار باشید که PR شما درست شود.

۹. پس از مدت زمانی حدودا دو یا سه ساله امیدوار باشید که PR شما درست شود.

نکته اول: کلیه فعالیت های مرتبط با کسب و کار اصلی استارتاپ باید از قبل مرحله برقراری ارتباط با انکوباتور شروع شده و تا بعد از PR شدن ادامه پیدا کند که می توان به صورت خلاصه آن را در عنوان زیر آورد: “ایجاد نمونه اولیه (MVP)(Minimum Viable Product) از محصول یا خدمات ، تست با مشتریان، اصلاح براساس بازخورد مشتریان و سپس ایجاد کمپین های توسعه بازار و به صورت خیلی جدی شروع به تولید و فروش.” نکته دوم: هر عضوی که از یک تیم استارتاپی هستید (حتی اگر پول داده اید و عضو شده اید) مطمئن شوید که این مراحل به درستی پیش می رود. حرف هیچ فردی (حتی معروفترین شرکت های مهاجرتی و یا وکلا) را کورکورانه قبول نکنید که بگوید “نگران نباشید و همه کارها دارد درست پیش می رود” بلکه اگر پول داده اید، باید مطمئن شوید که کارها به همین صورت پیش می رود. مثلا گزارش های ماهیانه انکوباتور را می توانید بگیرید و بخوانید و بررسی کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *