۱. هزینه های دولتی یا اصطلاحا Application Fee و هزینه های مدیکال: این هزینه ها را براساس فرمها، به دولت کانادا می پردازید که برای یک خانواده چهارنفره تقریبا پنج هزار دلار است و اطلاعات دقیقتر در پایین صفحه آدرس https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/start-visa/eligibility.html است.
۲. هزینه انکوباتور: هزینه ها خیلی متفاوت است. از رایگان (طبق ادعای خودشان روی وب سایت هایشان) تا بیش از صدوبیست هزاردلار (و طبق ادعای برخی افراد تا بیشتر از 400هزار دلار) هزینه ها می شود. برای گرفتن نامه حمایتی از برخی انکوباتورها، آنها در ابتدا کلاس هایی می گذارند (رایگان یا با هزینه های حتی بیشتر از 30 هزار دلار) و از شما می خواهند که در آن کلاس ها شرکت کنید و سپس استارتاپ شما را ارزیابی می کنند. برخی هزینه هایشان را ماهیانه می گیرند و برخی در ابتدای کار کل هزینه را می گیرند. به هرحال روی رایگان یا ارزان خیلی حساب نکنید که برای ما ایرانیان نیست یا حتی برای استارتاپ ویزا نیست بلکه برای خود کانادایی ها است که قرار است با استارتاپ ویزا، هزینه های آنها هم تامین شود.
۳. هزینه های شرکت استارتاپی: شامل هزینه های ثبت شرکت (حداقل 500 دلار ) و حسابداری شرکت (حداقل سالیانه 1500 دلار) است. همچنین هزینه های ایجاد وب سایت، تولید محصول یا خدمات، کمپین های (Campaign) بازاریابی و تبلیغات، هزینه های اجاره فضای شرکت (در صورتی که سازمان تعیین شده فراهم نکند)، استخدام نیروی اداری از کانادا در صورت لزوم و مانند آن.
۴. هزینه انگشت نگاری: کلیه افراد بالای 13 سال در خانواده اعضای تیم استارتاپ، حداقل یک مرتبه برای انگشت نگاری باید به کشور ترکیه سفر کنند و انگشت نگاری شوند.
۵. در صورتی که برای تکمیل فرم هایتان بخواهید از وکیل مهاجرتی استفاده کنید، هزینه بین 3هزار تا 10 هزار دلار کانادا ممکن است از شما بگیرند.
۶. پس از اخذ ویزا، هزینه سفر به کانادا به ازای هر نفر حداقل هزار دلار کانادا را در نظر بگیرید (البته قیمت ها در زمان های مختلف، متفاوت است).
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.